sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

200 sit ups challenge: DONE!


Huh, vihdoinkin! Miun alkutestin tulos oli 110 vatsaa  ja aloitin siis ohjelman 3.viikon kohdalta. Valitsin aina sen kolmannen, eli haastavimman tason (no tietysti :p). Tällä viikolla tein 6. viikon viimeisen vatsareenin ja sunnuntai-illan ratoksi ajattelin kokeilla, josko se 200 vatsaa nyt sitten treeniohjelman jälkeen rikkoutuisi. Ja menihän se! Alku tuntu jotenki vähä kankeelta ja jossai 50 kohdalla tuumin jo, että ehkä pitää tehä testi vasta ens viikolla ku ei tästä nyt taida tulla mitään, mutta sitte löyty taas uutta virtaa ja satasen jälkeen loput menikin suht kivuttomasti – vaikka hirveä polte vatsassa olikin.. Saa nähdä, pystyykö huomenna tekemään yhtäkään vatsalihasliikettä :D  200 sit ups challengen treeniohjelman löytää siis tämän linkin takaa http://www.twohundredsitups.com/ Hyvin kyllä huomas, että viikko viikolta ohjelma vaan tiukkeni ja koko ajan piti puskea enemmän vatsoja.. Välillä iski pieni epätoivo, että jaksanko muka oikeesti tehä ihan kaikki toistot, jotka ohjelmaan oli merkattu..mutta pakkohan se oli :D Sisulla vaan, ei sitä muuten kehity! Mites teillä muilla, kuinka moni lähti mukaan Kehonkohentajien heittämään haasteeseen? Ja miten kävi?
 
 
 
Seuraava haaste tuikataan kehiin lähiaikoina, be ready...

Sporttista alkavaa viikkoa toivotellen
Tiina

2 kommenttia:

  1. Mäkin onnistuin tekemään oman lopputestini myös sunnuntaina! :) Hyvä ajoitus. Tosin meillä pojat nukkuivat sen verran sikeästi päikkäreitä, joten totesin, että nyt tai ei koskaan!

    Mun appsin mukaan tuo 200 olisi täytynyt tehdä 6 minuutin aikana, mutta mulla meni tuplat siihen. Tein sen verran hitaasti ja rauhallisesti, että jaksoin. ;) Tosin kaikki ei varmaan niitä puhtaimpia liikkeitä olleet... :D Voi, mua!

    Täytyy nyt ylläpitää tilannetta ja katsoa, josko saisi puristettua noi tuohon kuuteen minuuttiin.

    VastaaPoista
  2. Jes, hyvä Asta :) Oho, enpäs ite edes tajunnu tota aikarajaa..mulla meni kans varmasti yli 6 min, pitää siis ottaa uusintatesti kellon kanssa tällä viikolla!

    VastaaPoista