maanantai 4. maaliskuuta 2013


Maaliskuun lihaskuntohaaste – 200 vatsalihasliikettä
 
Eräänä iltapäivänä Ava, Tiina ja minä istuimme Hankenin kahvilassa miettimässä kevään juoksukouluhanketta. (Tulossa muuten aivan loistava kokonaisuus! Lisää seuraavassa Heko-lehdessä.) Keskustelumme polveili ties missä liikunnallisissa ja hyvinvointiin liittyvissä aiheissa, kunnes ilmoille lensi pieni haaste.
 
Tarkoituksena olisi saada 200 vatsalihasliikettä putkeen nyt maaliskuun sisällä. Seuraavassa kuussa 100 punnerrusta ja sitten sen jälkeen 200 kyykkyä. Miten on? Lähdetkö mukaamme? Tai ainakin kannustamaan meitä tavoitteessa?
 
Haasteen etenemistä voi seurata täällä blogissamme ja Fb-sivuillamme.
 
Hieman toisistaan eroavat harjoitusohjelmat ovat löydettävissä seuraavista paikoista. Päämäärä on kuitenkin sama. J Muista myös ehdottomasti lukea harjoitusliikkeiden ohjeet.

Seuraavassa kuussa sitten linkkivinkit punnerruksista. ;)

P.s. Perjantaina 1.3. alkoi itselläni kyseinen treeniohjelma. Voin sanoa, että alku tuntuu ihan poskettoman helpolta ja jopa tylsältä, joten tein muutaman kymmenen lisää aina päälle. Ohjelmaa eteenpäin selatessa kuitenkin huomaa, että setit ja liikkeiden määrät nousevat kuitenkin aika nopeasti. Katsotaan siis mitä tuleman pitää. Harjoitusohjelman voisi siis hieman enemmän treenannut tiivistää varmaan neljäänkin viikkoon ohjelmassa olevan kuuden viikon asemesta.

1 kommentti:

  1. Nähtävästi tuo verkkosivun osoite uppoaa nyt tuohon harmaaseen pohjaan, joten tässä varoiksi uudelleen: http://www.twohundredsitups.com/.

    VastaaPoista