maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kehonkohentajien juoksukoulu


Hei kaikki juoksun ystävät, nyt on aivan loistava tilaisuus lähteä mukaan Kehonkohentajien omaan juoksukouluun treenaamaan asiantuntijoiden valmennuksessa! Ethän vaan missaa tätä ainutlaatuista mahdollisuutta kohentaa juoksukuntoa ja saada samalla uusia lenkkikavereita muista ekonomeista :)


www.weheartit.com
Juoksukoulu ajoittuu huhti-toukokuulle ja se sisältää 6 yhteistä treeniä. Mukaan mahtuu 40 innokasta treenaajaa ja porukka on tarkoitus jakaa kahteen eri tasoiseen ryhmään. Molemmilla ryhmillä on omat valmentajat ja ryhmät treenaavat samaan aikaan, eli voit itse päättää oman kuntotasosi ja päivän fiiliksen mukaan, kumpaan ryhmään menet. Tapaamispaikkana on Eläintarhan urheilukenttä. Hinta on edullinen, vain 40 euroa. Bonuksena kaikki juoksukoululaiset saavat alennuksen Runner's Twilightille, puolimaratonille (10.8.). Valmennuksesta vastaa Runner's High, joka pyrkii edistämään  suomalaista huippu-, kilpa- ja kuntourheilua. Pääset siis kovatasoisiin treeneihin ja ammattilaisten oppiin :)
 
Tuikkaahan treenien ajankohdat jo kalenteriisi:
 • ma 22.4. klo 18.30 - 20.00
 • ma 29.4. klo 18.30 - 20.00
 • ma 6.5. klo 18.30 - 20.00
 • ke 15.5. klo 18.30 - 20.00
 • ke 22.5. klo 18.30 - 20.00
 • ke 29.5. klo 18.30 - 20.00

Muista olla kärppänä perjantaina 15.3., kun ilmoittautuminen aukeaa osoitteessa  www.heko.fi. Ilmoittautuminen päättyy 31.3. Lisätietoja osallistujille tulee lähempänä juoksukoulun starttaamista, be ready!

www.weheartit.com
 
Ps. Muistattehan, että Kehonkohentajat järjestää 16.4. asiantuntijaluennon juoksuharjoittelun perusteista! Tule kuuntelemaan Runner's High:n yritysesittely ja kuumat treenivinkit. Tarjolla on iltapalaa sekä yllätystarjouksia :)

Pps. Mie oon ite ainakin ihan liekeissä tästä juoksukouluhankkeesta, enkä millään malttais odottaa ekoja treenejä :D Tänne blogiin päivitellään muuten juoksukoulun startattua treenitarinoita, niin pääsette seuraamaan millaiseen rääkkiin joudumme ;)
Juoksuterkuin
 

 

2 kommenttia:

 1. Tämä juoksukoulu on ihan mahtava juttu - kiitos Heko! Olen talven aikana pyöritellyt mielessäni Runner's High'n juoksukouluun osallistumista, mutta nyt ei enää tarvitse pyöritellä, vaan pääsee tositoimiin! Ilmoittautuminen siis tehty, jes :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa kuulla :) Ja jeee, mahtavaa, että ilmottauduit jo! Nyt ei kun ekoja yhteistreenejä odottamaan ja tietty 16.4. mukaan juoksuharjoittelun perusteet-luennolle, vai mitä :)

  VastaaPoista