keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Ironman Mallorca

 


Olimme porukalla kannustamassa ystäväämme Ironman kisassa Mallorcalla. Oli todella mahtava päivä ja melkko rankka myös katsojan näkökulmasta. Herättiin jo klo 5:n kantturoilla, syötiin aamupala ja sännättiin kisapaikalle hyviin asemiin katsomaan uinnin starttia, joka pamahti klo 7.30. Kisaajilla oli siis matkana 3,8km uintia (ilman märkkäriä!), 180km pyöräilyä mäkisessä maastossa ja vielä täysmaraton helteisessä kelissä. Ei siis mikään helppo urakka :D
Kisainfo edellisenä päivänä.
 
 
 Meillä oli hyvät paikat ;) 
Uintiosuuden jälkeen lähdettiin Santun kanssa pitkälle lenkille, jotta tuli päiväohjelmaan muutakin kuin penkkiurheilua. Juostiin about 20km ja heitettiin yksi kierros maratonin kisareittiä kun se oli vielä aamupäivällä tyhjä. Lenkillä kannustettiin samalla pyöräosuudella olevia kisaajia, jotka suhahtivat ohitsemme kadun toisella puolella. Joku kilpailija näytti meille jopa peukkua, kun paahdettiin pitkin tienlaitaa :D Vitsit, että oli hienoja triathlonpyöriä.. Keksittiin muuten kuningasidea reissussa ostaa ystäväni kanssa kisapyörä puoliksi kun ollaan molemmat yhtä lyhyitä tappeja! Kunhan vaan löydetään tarpeeksi makea kiituri :)
Mentiin juoksureitin varrelle suht hyvissä ajoin ja tsempattiin juoksijoita monta tuntia (juoden samalla vähän sangriaa ;)). Että oli muuten jalat kanttu vei tämän päivän jälkeen, kun tuli seisottua niin paljon. Mutta oli se sen arvoista, kun nähtiin ystävämme ylittävän maaliviiva komealla loppuspurtilla. Upea suoritus :)

Katsojien tankkaushetki!Kuvat kertokoot enemmän kuin sanat tässä postauksessa! Pakko päästä itekin kokeilemaan Ironmania!

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti