keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Lähtölaukaus!


Kehonkohentajat on Helsingin Ekonomit ry:n alaisuudessa toimiva, liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyvä kerho, joka järjestää sporttitapahtumia, uusia lajikokeiluita ja asiantuntijaluentoja. Tarkoituksenamme on kannustaa HEKOn jäseniä pitämään kehostaan ja terveydestään huolta, verkostoitumaan liikunnan merkeissä sekä pyrkiä tarjoamaan ikimuistoisia kokemuksia urheilun parissa. Tavoitteenamme on lisätä kerhon tunnettuutta, haalia lisää liikunnasta kiinnostuneita jäseniä ja panostaa tapahtumien laatuun.

Kehonkohentajien johtokunta uudistui vuodenvaihteessa ja mukana on nyt hyvinkin energinen ja vauhdikas joukko urheilun ystäviä. Uudenkarheaan johtokuntaamme kuuluu Merja, Timo, Tero, Asta, Ava ja minä eli Tiina. Kaikilla meillä on oma huikea urheilutaustamme: Timo on itseasiassa juuri nyt laskemassa jossain päin maailmaa syöksylaskuja (hui!), Merja käy harvase päivä Paloheinässä hiihtämässä, Tero tykkää hurjastella rullaluistimilla, Ava on pinkonut maratonin, Asta aikoo osallistua tänä vuonna triathlonille  ja minä reenailen kuin hullu (noh, ainakin yritän).

Nyt keksittiin ottaa askel eteenpäin somen maailmassa ja perustettiin Kehonkohentajien oma blogi, wuhuu! Raapustelemme tänne mehukkaita raportteja Kehonkohentajien järjestämistä tapahtumista kuvilla höystettynä. Eli jos ei ole johonkin tapahtumaan äkännyt ilmoittautua, niin voi sitten täältä käydä lukemassa mitä siellä oli oikein ollut ohjelmassa ja millaisia fiiliksiä tapahtuma herätti. Toisekseen aiomme julkaista blogiin tekstejä eri lajikokeiluista, joita joku meistä Kehonkohentajista on käynyt testaamassa ja siten rohkaista muitakin kokeilemaan uusia urheilumuotoja. Blogista löytyy myös treeni- ja terveysvinkkejä, joten niistä kiinnostuneiden kannattaa seurailla meidän sepustuksia. Kehonkohentajien kerho täyttää muuten tänä vuonna pyöreät 60 vuotta ja loppusyksystä onkin tiedossa megabileet, joista tulee myöhemmin tarkempaa infoa. It’s going to be...legendary!

Nyt jätän teidät jännitykseen, odottelemaan mitä kivaa Kehonkohentajat keksiikään teidän päänne menoksi tälle vuodelle. Luvassa on taatusti jotain extremeä, tiukkaa treeniä kaiken kuntoisille, liikuntahaasteita ja huippuasiantuntijoiden (jää vielä nähtäväksi keiden?!?) oppeja. Seuratkaa siis blogiamme, niin pistetään yhdessä kehot kuntoon!  Yes, we can – eikö vaan? J

Sporttisin terkuin
Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti