keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

6. treenit: vikat vauhdikkaat vedot


Kehonkohentajien juoksukoulun vikoille treeneille sattui aivan mahtava sää, jes! Valmennuksesta vastasi tällä kertaa Hannu & aussivahvistus Matt. Itse olin kipeänä ja nautiskelin auringonpaisteesta ja katselin, kun muut rehkivät..Not bad, mutta aika kovasti silti harmitti, kun en päässyt muiden mukana radalle :/ Enivei, aluksi porukka heitti  lämmittelylenkin, sitten perussetti koordinaatioita & liikkuvuusharjoitteita, ja näiden jälkeen päästiin itse asiaan - varsinaiseen rääkkiin! Valmentajat olivat suunnitelleet juoksukoululaisten pään menoksi 5 tiukkaa vetoa about 3 min palautuksella seuraavasti: 800m, 700m, 600m, 500m ja 400m. Periaatteena oli siis kiihdyttää vauhtia sitä mukaan kun vetojen matkat lyhenivät. Tehokasta? Oi kyllä! Aussivalkku kellotti aikoja sitä mukaan kun juoksijoita tuli maaliin jokaisen rykäisyn jälkeen ja kauaa siinä ei ehtinyt palautella, kun jo piti lähteä pinkomaan seuraavaa vetoa. Tämän setin jälkeen tehtiin loppuverkat ja juoksukoulun vikat treenit olivat tulleet tiensä päähän.
Venyy venyy..
 
 


Mie tykkäsin ainakin ihan hirmuisesti kaikista treeneistä ja oli huippua treenata hyvässä porukassa ja ammattilaisten valmennuksessa. Toivottavasti muutkin juoksukoululaiset saivat paljon uusia treenivinkkejä ja juoksukärpänen puraisi teitäkin yhtä kovasti :)  Kiitokset vielä kaikille osallistujille treeniseurasta ja suurkiitos huikeille coacheille!
 
Muistutuksena vielä kehonkohentajien ja laskentaekonomien yhdessä järjestämä cooperin testi ekonomeille keskiviikkona 7.8. klo 19. Eläintarhan kentällä. Tulkaahan pinkomaan omia cooperin ennätyksiä! Mukana on Runner’s High:sta ammattilainen vetämässä porukalle yhteisen lämmittelyn ja palkinnoksi kaikille osallistujille on luvassa urheilujuomat. Kirittämässä on myös 3000m vauhtia ylläpitävä jänis Runner's High:sta, joten sparrausapua kyllä löytyy kovia tuloksia havitteleville. Lämpimästi tervetuloa testaamaan loppukesän juoksukunto!
Tsemppiä lenkkipoluille!

Terkuin
Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti